Reviews

Behandelingen en Sessies

Dankjewel voor de behandeling gister‚ú®ūüíď Het was heel fijn en rustig! Voel ook echt kalmte, zacht en rust. Voelt fijnūüėė
-M., jan. ’23
Bedankt voor de fijne sessies. Ik voel me heel rustig en dat is best een bijzondere gewaarwording omdat er wel veel gaande is in mijn leven. Ik durf veel meer op mezelf te vertrouwen en op mijn toekomst. Dank je wel! 
 
M. maart ’23
 
“Ik was te lang over mijn grens gegaan. Door jou heb ik mijn blokkades gevoeld en gezien. Ik kan nu veel beter mijn grenzen aangeven en merk dat ik stap voor stap de tijd neem om verder uit te zoeken wie ik ben.”¬†
 
-Roelie, nov. ’22
“Ik voel me sterk, opgelucht en een bevrijding. Het is nog wat onwerkelijk, maar het voelt heel goed. Dank je wel! “
 
-Marjan, nov. ’22
“Ik ben nu twee weken verder. Ik heb 3 sessies bij Cynthia gehad. Er is iets in gang gekomen. Ik voel weer een verbondenheid. De sessies waren zo diepgaand en helend. Ik voel me compleet! “
 
-Karin, jan. ’23
 
Ik wist niet wat ik wilde doen qua werk. Na 3 sessies heb ik weer focus waar ik verder aan kan werken. 
 

-Annet

 
Lieve Cynthia, 

Na de behandeling voelde ik minder schaamte voor mijn lichaam en keek meer naar onderliggende oorzaken. Ik voelde me rustig, minder gejaagd.
Ik zou je zeker adviseren, je hebt veel kennis in huis, luistert erg goed, stelt mensen op hun gemak. En wat ik in ons gesprek laatst fijn vond was dat jij ook iets deelde over jezelf, dat geeft vertrouwen.

Liefs, M., -jan ’23

 

 
“Ik ging moe en met een zwaar gevoel naar je toe. Ik stapte anderhalf uur later veel lichter en met vertrouwen bijou de deur uit. Dank je wel!”¬†
 
-Hanneke, nov. ’22

“Na de sessie voelde ik me goed. Wiebelig, kwetsbaar, zacht en mild. Het stroomt weer.”

-Ireen, dec. ’22

“Wat ben ik blij met jouw fijne hulp. Zonder oordeel, zonder mening luisterde je naar me. Ik voelde me gehoord en gezien. Je had oprechte aandacht voor me. Dank je wel!”

-Ineke, dec. ’22

“Je komt heel snel tot de kern. Normaal kan ik veel ‚Äėratelen‚Äô maar bij jou voelde ik dat het niet nodig was. Je vroeg op de juiste momenten door. De sessie was heel bijzonder. Er gebeurd veel met me. Ik voel me kalmer, en kan het lawaai in mijn gezin beter verdragen.”¬†
 
-Gerda, dec. ’22
“Ik voel me na een uurtje helemaal ontspannen en ga met veel energie weer naar huis” ¬†
 
-Jolanda, dec. ’22
 
Ha Cynthia, de behandeling heeft mij rust gebracht en het besef dat ik niet doorlopend mijn energie “aan” hoef te zetten. Dat gebeurt vaak met adrenaline, mijn valkuil. Ik loop nu niet snel, maar rustig door het huis! Bedankt!
 
-Laetitia
 

Jaartraining

Ik wil meer! Kon er niet genoeg van krijgen 

-Elke, jaartraining

Deze training biedt een goede afwisseling tussen oefenen, informatie, inspiratie, schrijven en mediteren. Ik heb geleerd dat ik goed ben zoals ik ben en durf meer mijn mening te uiten. 
 
-Lieneke, Jaartraining
Wat een geweldige training. Het heeft me veel inzichten gegeven en ik heb geleerd om woorden te geven aan mijn gevoel. Cynthia is een inspirator en aanstichter. Ze opent innerlijke wegen. Gevoelens voelen zijn af en toe ook niet leuk, dus je moet wel durven (schrijven naar jezelf,) anders ga je aan het doel voorbij. 
 
-Marianne, Jaartraining

Cynthia biedt een veilige setting en zo gaan we ongemerkt elke maand een stukje dieper in onze innerlijke reis. Ik weet beter wie ik ben en waar ik behoefte aan heb  

-Jacquelien, Jaartraining 

“Deze training was een prachtige innerlijke reis. Ik maak me veel minder druk om dingen en heb meer vertrouwen. Ik raad deze training iedereen aan, het is een eye-opener”
“Ik zie de wereld door andere ogen en ervaar veel meer rust in mezelf. Zelfs mijn omgeving vind mij rustiger.”

-W.S

 

Schrijfcursus

Vorig jaar heb ik een schrijfcursus gedaan bij Cynthia Schenk. Cynthia is een sprankelende, positieve vrouw die zichzelf is en haarzelf ook laat zien tijdens dit traject. Een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en oprechtheid samen met een spiegel voorhouden en handvaten aanreiken maakt het dat de emoties vanzelf komen. Zij neemt je mee op je eigen persoonlijke reis. Heel fijn om dit gedaan te hebben, dankjewel Cynthia!

-Mirjam Schiphuis, Jaartraining 

Ik kan iedereen aanraden die bewust even tijd voor zich zelf wil nemen deze cursus te volgen! Tijdens deze cursus heb ik o.a. geleerd dicht bij mijzelf te blijven, verhalen te delen en naar mijn lichaam te luisteren. Cynthia zorgt voor een prettige en veilige sfeer en geeft ze praktische oefeningen om jezelf verder te ontwikkelen daar waar jij dat nodig bent. Met al haar kennis, nieuwsgierigheid en vragen houdt ze zowel zichzelf als de ander scherp!

-Hilja Staal, jaartraining 

Door verrassende eenvoudige en praktische oefeningen heeft Cynthia me laten zien en ervaren hoe het is om bewuster van mezelf te zijn.
Ze maakt verbinding met de cursisten, ze is open en eerlijk en is vooral zichzelf.
Haar oefeningen waren voor mij allemaal cadeautjes. Dat gun ik iedereen. Wat mij betreft een echte aanrader!
Dankjewel Cynthia!
 
-Janny Klingenberg, Jaartraining 

“Ik heb de training vorig jaar gevolgd, zonder precies te weten wat me te wachten stond. Achteraf is duidelijk geworden dat het schrijven volgens de methode van Cynthia van alles teweeg heeft gebracht ‘in mij’. Opeens zag ik helder waar ik tegenaan liep: dingen die ik niet durfde uitspreken uit angst voor ‘gedoe’, hoe gebeurtenissen uit mijn jeugd van invloed zijn op ‘nu’, kortom: ik heb heel veel inzichten gekregen die me helpen met het herstellen van een burn-out!”¬†

-Annemarie Kasper, jaartraining 

Groepen

” Tijd voor mezelf dat wil ik het liefst elke dag. Toch is het in de rush van alle dagelijkse bezigheden een uitdaging om het te realiseren. Tijdens de viering van de zonnewende heb ik me echt verbonden gevoeld met mezelf en de andere vrouwen! Cynthia begon de avond met een prachtig verbindende meditatie waardoor alle vrouwen die eerst vreemden voor elkaar waren daarna in alle openheid konden delen.”
 
-Marieke Bouma
“Cynthia stelt iedereen op haar gemak.Ze heeft een hele zachte en vriendelijke wijze van begeleiden. ¬†Ik voelde me verbonden en durfde mijn verdriet te delen “
 
-Anita,¬†dec ’22 vrouwencirkel¬†
“Cynthia luistert met geduld en aandacht naar iedereen. Ze is liefdevol en duidelijk.”
 
-Klariena,¬†dec. ’22,vrouwencirkel

Bedrijven

Cynthia zet de menselijke maat centraal. Het maakt ons bewust voor wie we werken.  
 
Leidinggevende sociaal domein
 
Cynthia is enthousiast, heeft veel kennis en kan een beweging op gang zetten
 
Regiomanager zorgorganisatie
 

“Cynthia weet van niets iets te maken”¬†

Manager GGD 

Kom in contact