“Jezelf toestaan om te mogen zijn wie je werkelijk bent”

1-op-1 sessies

Heb jij het pad van bewustzijn ontdekt? En wil je je ervaringen delen, vragen stellen of meer leren voelen? Ik spiegel je en loop tijdelijk mee op je pad.

Ik help je bij het vinden van Jezelf en weten wie je bent en wat je wilt. Dat vraagt om maatwerk.

Ik zie de mens als energetisch, spiritueel, fysieke, mentale en emotioneel Wezen. Alle niveaus beïnvloeden elkaar. Om jezelf goed te leren kennen is het noodzakelijk om op alle niveaus te helen en in balans te brengen. Met mijn kennis, ervaring en achtergrond kan ik aandacht  geven aan alle niveaus. Tijdens de sessies stel ik vragen, benoem ik wat ik zie en voel. Ik bied je troost en aanmoediging. Na een sessie heb je meer: 

 • Rust in je lichaam en hoofd
 • Ervaar je meer verbinding en vrijheid
 • Voel je meer liefde voor jezelf
 • Weet je beter wie je bent
 • Ben je meer bewust van de samenwerking tussen lichaam en geest.

Sessies kunnen bestaan uit:

 •   Energetische healing,
 •   Spiritueel advies en begeleiding bij jouw bewustwordingsproces
 •   Mentale coaching,
 •   Lichaamswerk  
 •   Adem-en ontspanningstherapie
 •   Oefentherapie
 •  Meditatietraining

Tijdens een telefonisch intake gesprek bespreken wat het beste bij jou past. 

Tarieven:

Sessie van 1,5 uur: €100,-

Sessie van 2,5 uur: €190,-


*Energetische healing en spirituele sessies kunnen bestaan uit o.a
 – Reiki:
Reiki is een Japanse geneeswijze. De Reiki-energie  is een levenskracht waar we allen uit bestaan. Door Reiki kom je direct in contact met de vitale energie van het universum. Reiki is een behandelwijze, een zachte en liefdevolle manier om te helen op zowel lichamelijk, spiritueel, mentaal en emotioneel vlak. Dit kan zeer ontspannend en verlichtend werken.  Meer informatie vind je hier

   – Access Bars: Een Bars®    sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven positief veranderen en het leven voor jou lichter en vrolijker maken. Access BARS ( link naar pagina over uitleg Access Bars) is een energetische behandeling via 32 drukpunten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten.

 – Shamballa: Healing gebaseerd op onvoorwaardelijke liefdesenergie

Ander aanbod:

 • Energetische massage:

Een energetische massage zorgt dat de energie in je lichaam weer vrij kan stromen. Op intuïtieve wijze masseer ik met warme olie de energiepunten in je lichaam zodat blokkades worden losgemaakt. Je ervaart dat de energie weer door je lichaam stroomt. Dit geeft meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.

– 60 minuten €60

 • Healing op afstand:

  Wil je liever lekker vanuit je eigen huis een healing ontvangen? dat kan! Een energetische behandeling op afstand is erop gericht om totale ontspanning, rust en ruimte te creëren. Na een energetische behandeling stroomt de levensenergie beter door, heffen blokkades op en maken ruimte vrij, zodat je weer volledig tot bloei kan komen. De energie die hiervoor wordt gebruikt is heel fijn en hoog.  Voor een afstandshealing kun je gewoon thuis blijven. Het geeft een diepe ontspanning, rust en ruimte. De kosten hiervoor zijn €35,-

Kies een behandeling die bij je past!

 • Dagretreats:

Op een prachtige locatie tot jezelf komen met volledige aandacht van mij. Gun jij jezelf dat ook?
Ik bied 1-op-1* retreats waarin je de tijd hebt om helemaal onder te dompelen in jezelf en volledig aandacht hebt voor je innerlijke reis. Je komt ontspannen en met veel inzichten weer thuis.

– Een dagdeel retreat:
Deze retreat kost 349 euro inclusief een telefonisch kennismakingsgesprek en contact 2 weken na jouw dag.
– Een dagretreat:
Deze retreat kost 699 euro inclusief lunch, kennismakingsgesprek en 2 weken na jouw retreat en telefonisch nagesprek.
*als je het prettiger vindt om met zijn 2-en of 3-en te komen laat het me weten, dan kunnen we bespreken welke mogelijkheden er zijn.

 

Groepen:

 • Jaartraining “ tijd voor jezelf”

De training ‘tijd voor jezelf’ is uniek, want het levert gegarandeerd resultaten. Een jaar lang word je begeleid, zodat je het geleerde uit de bijeenkomsten leert toepassen in je dagelijks leven. Je leert jezelf en je grenzen beter kennen én durft ze aan te geven. Je zal meer rust en ontspanning ervaren in je hoofd en lichaam omdat het geleerde eenvoudig toe te passen is in je leven.Twee keer per jaar start de training. 
Voor meer info zie: https://www.cynthiaschenk.nl/aanbod/tijd-voor-jezelf

 • Zijn&Shine: Dé vrouwencirkel van Zuidlaren.

 Al eeuwen komen vrouwen bijelkaar om te delen en te helen. Sinds 2022 is er ook een vrouwencirkel in Zuidlaren. Dit is een “open circle” voor vrouwen in het noorden van het land. Wil jij in een veilige setting ontdekken wie je werkelijk bent en oefenen in werkelijk jezelf zijn? Voel je welkom in onze “open circle” Een setting waar we vanuit ons hart met elkaar verbinden. Iedereen mag hier zijn zoals ze is. We doen lichte yoga oefeningen, ademhalings-en ontspanningsoefeningen. Ik nodig je van harte uit om je authentieke zelf te zijn, met je talenten, je zorgen, je vragen en je kracht, zodat we elkaar kunnen inspireren. Het is een avond bedoeld om van elkaar te leren en met elkaar te oefenen. Je eigen input is heel waardevol!!  De avond is van 20.00 tot 22.00u en kost 15 euro per keer.

De avonden vinden plaats op vrijdagavonden in de week van volle maan.

Data 2023: 10 februari , 10 maart, 7 april, 12 mei, 2 juni, 7 juli, 29 september, 28 oktober, 27 november.

*naast de ‘open’ cirkel vinden er ook gesloten cirkels plaats. 

Voor meer informatie over de vrouwencirkels kun je via app of contactformulier contact met me opnemen.  

 

 • Fit en vitaal: Bewegen voor 65+ vrouwen Voor meer info neem contact met me op.

   

  Inspiratie en Verbinding

Soms hebben mensen behoefte aan een persoonlijk gesprek met mij. Dat kan!

 • Je hebt inspiratie of aanmoediging nodig
 • Je hebt een idee, maar weet niet hoe je verder moet
 • Je bent projectleider en je wilt eens brainstormen.
 • Je weet dat je een vraag of behoefte hebt, maar je kunt hem nog niet helder formuleren.
 • Je wilt je verhaal kwijt en bent op zoek naar een luisterend oor.

Het gesprek zal inspirerend zijn en geeft je gegarandeerd energie.
Meestal spreken we wandelend af of we drinken ergens een kop koffie of thee.
De kosten zijn 50,- per uur.

Bewust leiderschap

Persoonlijk leiderschap is een must voor iedereen die bewust wil leven. De wereld schreeuwt om ‘leiders’ die bewust zijn. Leiders die aandacht hebben voor zichzelf. Lediers die hun eigen leven willen leiden en daardoor iets voor een ander kunnen betekenen. 

Of je nu directeur bent van een groot bedrijf, als ZZP-rr werkt, werknemer in loondienst bent, vrijwilligerswerk doet of student bent….leiderschap gaat altijd over jezelf. En als je jezelf kent voel je meer verbinding en vrijheid. 

Weet jij wie je bent, wat je kernwaarden en drijfveren zijn?

 • Kernwaardensessie:Na een kernwaarden sessie weet je wat je top 5 aan kernwaarden zijn. Dit helpt je met keuzes maken en focus houden op dat wat je werkelijk wilt. Een kernwaarden sessie kost 110 euro
 • Real drives sessie:Na een real drives onderzoek weet je wat je drijfveren zijn, hoe je je werk ervaart en welk gedrag je vertoont op je werk. Je hebt inzicht of het werk bij je past en wat je kunt doen om meer plezier in je werk te hebben. Een sessie kost 110 euro dit is excl. de kosten voor de test. https://realdrives.com/nl/index.html

Wie ben ik

De afgelopen 30 jaar heb ik me verdiept en bekwaamd in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Als hoogbewuste en intelligente vrouw en als gediplomeerd oefentherapeut help ik je bij het vinden van jezelf en weten wie je bent.

Ik ben oefentherapeut met een specialisatie in de psychosomatiek, NLP master, yoga-docent, gecertificeerd realdrives trainer, Reiki therapeut en Access Bars practitioner en heb opleidingen energetisch management gevolgd.

Methodieken die ik toepas zijn:

TA, RET, Systemisch werk, Reiki, NLP, adem, energetisch werk, real drives