Over Cynthia

Verfrissend, krachtig en authentiek

Bij Cynthia draait alles om een nieuwe benadering van groei en ontwikkeling. Ze ziet de verbinding tussen lichaam en geest en biedt nuchtere en met zachte kracht begeleiding aan individuen en organisaties. Ze is een gepassioneerde visionair en begeleider met ruim 30 jaar ervaring in persoonlijke groei en veranderprocessen. Ze heeft een holistische kijk op het menselijke welzijn. Cynthia combineert kennis, ervaring en inhoud op een speelse manier, waardoor luchtigheid een diepgang hand in hand gaan. Laat je inspireren door haar non-conformistische aanpak en ontdek hoe je een leven kunt creëren dat je hart vervult.Lichaam en geest zijn niet te scheiden


Cynthia's reis

Van persoonlijke groei naar bezielde begeleiding. Cynthia Schenk's reis begon als een persoonlijke zoektocht naar rust, innerlijke vreugde en verbinding (met zichzelf). Na jaren van zelfontwikkeling en professionele groei, heeft ze haar passie om anderen te begeleiden ontdekt. Cynthia heeft haar eigen innerlijke vuur aangewakkerd en is vastbesloten om anderen te helpen hetzelfde te doen. Haar unieke reis en ervaringen maken haar tot een bezielde begeleider die anderen inspireert om hun eigen pad naar succes en welzijn te volgen. In een tijd waarin professionals en organisaties te maken hebben met toenemende druk, voortdurende veranderingen en het gevoel van vastlopen in de ratrace, biedt Cynthia aandacht, licht en helderheid. Met haar diepgaande kennis, inspirerende aanpak en bewezen resultaten, is Cynthia de partner die professionals uitnodigt om uit te breken en de volgende fase van persoonlijke en professionele groei te omarmen. Cynthia's onderscheidende aanpak is gebaseerd op een diepgaand begrip van de connectie tussen lichaam en geest, energie en gedrag. Als ervaren HBO oefentherapeut Mensendieck met specialisatie in psychosomatiek, gecertificeerd NLP master, yogadocent, Reiki master en verandermanager heeft ze een unieke holistische benadering ontwikkeld die professionals helpt om hun volledige potentieel te realiseren en een leven van balans, succes en voldoening te creëren. Met haar scherpzinnige inzichten en systemische blik op het geheel, heeft Cynthia bewezen wegen voor te bereiden en beweging te veroorzaken bij zowel individuen als organisaties. Door haar uitgebreide ervaring in het werken met gemeenten en organisaties in Nederland, begrijpt ze de complexiteit van het hedendaagse non-profit bedrijfsleven en biedt ze concrete oplossingen om de menselijke maat te herstellen en organisaties te laten gedijen in tijden van verandering. Cynthia's aanpak is niet alleen resultaatgericht, maar ook inspirerend en betekenisvol. Ze gelooft dat persoonlijke groei de sleutel is tot het creëren van positieve verandering, zowel op individueel als organisatorisch niveau. Door haar cliënten uit te dagen hun comfortzone te verlaten, te werken aan persoonlijke ontwikkeling en hun innerlijk vuur aan te wakkeren, helpt Cynthia hen om nieuwe hoogten te bereiken en een leven te leiden dat in lijn is met hun diepste waarden en ambities. Ben jij klaar om de status quo te doorbreken en de weg naar persoonlijke groei en succes in te slaan? Sluit je dan aan bij de groeiende gemeenschap van professionals die Cynthia als hun vertrouwde gids hebben gekozen. Ontdek de kracht van haar bewezen methoden, haar intuïtieve begeleiding en haar vermogen om je te inspireren om de beste versie van jezelf te worden.

Visie

Een wereld van harmonie, verbinding en vreugde.

We leven in een nieuw tijdperk. Een tijdperk van verandering en eenheidsbewustzijn. Voor heel veel mensen is dit een onzekere en spannende tijd.

Wat je nodig hebt in dit tijdperk van verandering is zelfvertrouwen. weten wie je werkelijk bent. Ik geloof  in een  wereld waarin harmonie, verbinding, vreugde en persoonlijke groei centraal staan. Ik zie een toekomst waarin individuen en organisaties in harmonie samenwerken voor het grotere geheel en waarin het potentieel van iedereen wordt benut. Mijn visie is om deze wereld van evenwicht, verbinding en vreugde te realiseren door middel van liefdevolle en bezielde aanwezigheid en  inspirerende begeleiding.

Transformatie begint bij jezelf:  Het is de taak van ieder mens om zich te ontwikkelen en zichzelf te kennen, zodat je herinnert wie je bent en je eigen waarheid leeft. Door gewaar te zijn en te vertrouwen op wat er binnen in je leeft, maak je keuzes die bij je passen.  

Collectieve vrede en vreugde ontstaat als je jeZelf toestaat die innerlijke vrede en vreugde te zijn.

Missie

Durf te zijn wie je bent en sta jezelf toe een leider te zijn.

Mijn missie is om professionals en organisaties te helpen hun leven ten volle te leven. Dat ze in verbinding te zijn met wie ze werkelijk zijn. Daardoor kunnen ze de leider zijn die de wereld nodig heeft. Ik streef ernaar om persoonlijke groei en organisatieontwikkeling te faciliteren, waarbij we de menselijke maat herstellen, meer aandacht hebben voor de  soft-skills en een positieve impact creëren op het individu en de samenleving. Door middel van inspirerende begeleiding en praktische tools moedigen ik anderen aan om te durven zijn wie ze werkelijk zijn en daarmee rust, kalmte, harmonie, vrede en innerlijke vreugde ervaren. 

Want als je jezelf accepteert zoals je bent, kunt je adem andere ook accepteren zoals die is. Hoe zou de ( nieuwe) wereld er dan uitzien? 

Kennis maken?Kom in contact!