Groepen

Groepen

"De mens is niet gemaakt om alleen te lijden, evenmin als hij gemaakt is om alleen lief te hebben." ~A. van Dantzig~ Delen is helen. Door samen te zijn, in verbinding met anderen, kun je bij jezelf komen. Samen vormen we een enorm potentieel om een mooiere wereld te creëren.


"De langste reis die je in je leven maakt is een reis van 20 centimeter. Namelijk die van je hoofd naar je hart."

Tijd voor jezelf!

Lieve powervrouw, ben je op zoek naar meer rust, ontspanning en en zelfliefde? Ben jij die sterke, onafhankelijke, energieke vrouw die veel 'in haar hoofd' zit? Iemand die alles onder controle heeft, maar eigenlijk meer wilt genieten en loslaten? Heb je besloten om nu echt aan de slag te gaan met jezelf? Doe dan mee aan deze jaartraining!

Zijn en Shine

Ben je op zoek naar verbinding? Heb je behoefte aan een veilige plek, waar je kunt oefenen in werkelijk jezelf zijn? Voel je welkom in onze vrouwencirkels! Cirkels waar je even uit de hectiek van alledag stapt. Vrouwen in verbinding zijn dé oplossing voor veel problemen die er heden ten dage zijn. Vanuit verbinding zijn we enorm krachtig.

Cirkels en ceremonies

Van alleenheid naar heelheid. Wil je in een werken aan het verruimen van je bewustzijn en het ervaren van je innerlijke kracht? Ben je op zoek naar contact met gelijkgestemden? Naast de vrouwencirkel faciliteren we ook ademcirkels, cacaoceremonies en microdose-natuurwandelingen. Doe je mee? Je bent van harte welkom!

Kom in contact: