Cynthia Schenk - E Book

6 weken rust en ontspanning

Voel je je wel eens moe, gestrest of angstig? Heb je moeite om 's nachts in slaap te vallen?

Weet je dat miljoenen mensen elke dag hetzelfde hebben?
 
Er is echter één simpele oplossing die je kan helpen al deze problemen en meer te bestrijden: bewust ademen en ontspannen.
Ben je op zoek naar eenvoudige manieren om je lichaam en geest te ontspannen, dan is ons e-book “6 weken rust en ontspanning” precies wat je nodig hebt! 
 
Dit e-book bevat praktische en eenvoudige basisoefeningen waardoor je leert ontspannen. Je leest verhalen uit de praktijk en ontvangt tips over hoe je gewoontes kunt veranderen die stress veroorzaken en zorgen voor een gezonde balans tussen bijvoorbeeld werk en privéleven. En dat allemaal voor de prijs van een tijdschrift. 
 
Dit e-book is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer rust in je lichaam en hoofd. Of je nu een drukke baan hebt, te maken hebt met persoonlijke uitdagingen of gewoon behoefte hebt aan meer rust en kalmte, dit e-book bevat waardevolle informatie die je kan helpen.
 

We hopen dat dit e-book je zal inspireren en motiveren om meer aandacht te besteden aan je eigen welzijn en ontspanning. 

Dus waarom haal je niet diep adem en begin je vandaag nog met het verkennen van de wereld van ademhalings- en ontspanningsoefeningen? Je zult versteld staan van de ingrijpende veranderingen die je kunt bereiken met slechts een paar minuten dagelijkse oefening.

Door diep ademhalen en aandacht voor Jezelf een onderdeel van je routine te maken, ervaar je meer rust, meer energie en een sterker gevoel van innerlijke vrede.


Bestel vandaag nog jouw exemplaar van het e-book “ rust in hoofd en lichaam”  en begin op weg naar een betere gezondheid en welzijn. Met slechts een paar eenvoudige oefeningen ben je binnen de kortste keren op weg naar een gelukkiger, gezonder en meer ontspannen zelf. 
 
Je leert hoe je gebruik kunt maken van de natuurlijke kracht van ademhaling en ontspanning. Je stress vermindert,  je humeur verbetert en zelfs je immuunsysteem versterkt als je deze oefeningen in je dagelijks leven toepast.
 
We wensen je veel succes en vooral veel ontspanning toe!