'Alles zit al in jou'

Coaching

Heb je behoefte aan een luisterend oor, iemand die frisse vragen stelt en zonder oordeel naar jouw verhaal luistert. 

Consult/ traject

Samen gaan we in gesprek over jouw verlangens en behoeften. Je krijgt  zicht op blokkades die leven vanuit jouw authentieke zelf belemmeren. Na één consult heb je al inzichten waar je weer verder mee kunt. Door deze inzichten weet je beter wie je bent en wat je werkelijk wilt. En dat geeft rust vrijheid en focus. 

Een consult bestaat uit anderhalf uur.  Na een (telefonische ) intake kan ik je vertellen wat ik je aan kan reiken en hoe een traject er bij mij uitziet.Samen stellen we een plan op. De begeleiding kan uit één consult of een traject van meerdere consulten bestaan. 

Boek hier een consult

Waardensessie

Ken jij je kernwaarden? Het voordeel van je kernwaarden kennen is dat je leven een stuk eenvoudiger wordt. Je weet beter wat belangrijk voor je is en je kunt makkelijker beslissingen nemen. Dit geeft meer rust, overzicht en focus. Na een sessie van anderhalf uur heb je ziet op jouw tot 5 aan kernwaarden.

nsult bestaat uit anderhalf uur. De begeleiding kan uit één consult of een traject van meerdere consulten bestaan.

Drijfverensessie (Realdrives)

Weet je wat jou drijft? En of deze drijfveren wel of niet tot hun recht komen in jouw werk? Tijdens een consult van anderhalf uur weet je of je huidige werk bij je past en wat je drijfveren zijn. Je ontvangt een mooi verslag waarin je inzichten hebt over je drijfveren en je gedrag in je huidige baan. Drijfveren hebben een enorme betekenis voor het gedrag, de energie en de effectiviteit van mensen. tienduizenden mensen hebben al tests gedaan om hun drijfveren te leren kennen. Dit gebeurt dagelijks in organisaties.  Het blijkt een uiterst effectief middel om individuen en teams beter te laten functioneren, maar versterkt ook de binding tussen mens en orgasisatie. Organisaties die rekening houden met de drijfveren van hun medewerkers zijn immers veel aantrekkelijker werkgevers.

Voor meer info zie:

https://www.realdrives.com/nl/

Wandelcoaching

Geniet je van ruimte en natuur? En lijkt het je fijn om tijdens een consult gebruik te maken va nee elementen uit de natuur? In het prachtige natuurgebied van de Drentse AA wandelen we samen en bespreken we je vraagstukken. We maken gebruik van de stilte, de natuur en van onze zintuigen om te komen tot inzichten en antwoorden op je vragen. Het voordeel van wandelen in de natuur is dat je in beweging bent en daardoor je onbewuste brein meer wordt “aangezet”, hierdoor kunnen creatieve oplossingen ontstaan waar je niet eerder aan gedacht hebt. Ik loop graag een stukje met je mee. 

De wandelcoach sessie duurt anderhalf uur. Na een sessie heb je al inzichten en antwoorden waar je mee verder kunt, maar voor een blijvende verandering raad ik je minmaal 3 sessies aan.

Online coaching

Je ontvangt graag begeleiding van mij, maar je woont te ver weg of bent beperkt om naar mijn praktijk te komen. Dan zijn videoverbinding of telefoon een oplossing.

Coaching per mail

– Afhankelijk van je vraag hebben we via de mail wekelijks of twee-wekelijks contact.

– Je schrijft je verhaal en/of je vraag, ik reageer daarop door het stellen van vragen en het geven van oefeningen. Gedurende de week kan je met deze oefeningen aan de slag.

Online coaching biedt veel voordelen.

-Je hoeft er de deur niet voor uit

-Je kunt in je eigen tijd bezig zijn met de vragen en opdrachten die je van me krijgt

-En het scheelt je reistijd en reiskosten.

 Wil je meer informatie? Ik ontmoet je graag!

Werkwijze:

– Na een vrijblijvende telefonische intake kun je besluiten of je verder gaat met (online) coaching.

– Besluit je om door te gaan dan formuleren we samen een doel dat je wilt bereiken met dit traject.

Financiële bijdrage:

Richtprijs voor een eenmalig coachconsult 1 uur €85,-. Meestal duurt een sessie 1,5 uur. 

Voor een traject gelden aangepaste tarieven. 

Vaak betalen werkgevers deze trajecten om het welzijn van hun medewerker te bevorderen en/of ziekteverzuim te voorkomen. In dat geval gelden er vastgestelde tarieven. Voor meer informatie, neem dan contact op.

 

Kom in contact