ER IS LICHT, LIEFDE en VRIJHEID

Cirkels en ceremonies 

Naast individuele sessies  kan het soms heel waardevol zijn om in groepen te werken aan zelfontwikkeling en bewustzijnsverruiming. Je hebt je eigen reis, maar samen leren we met en van elkaar. Zo vormen we samen een enorm potentieel om een mooiere wereld te creëren. De vrouwencirkel vindt op regelmatige basis plaats. Het aanbod hieronder is wat incidenteel. Kijk bij agenda voor het actuele aanbod.

 Cacaoceremonie: 

(eventueel inclusief microdose mushroom en caapi)
Een helende ceremonie die je verbindt je met intuïtie en je hart opent.
Pure cacao wordt al 3000 jaar gebruikt door de Olmecs in Mexico, de Maya’s en de Azteken in hun culturen voor ceremoniële rituelen.  Na een cacaoceremonie  ervaar je dat je hart zich meer opent. Je bent meer in verbinding met jezelf en voelt een liefdevolle energie. Door de pure cacao krijgt je serotonine gehalte een boost. Dit geeft een positieve invloed op je stemming, zelfvertrouwen en emotie. Je kunt je gelukzalig voelen en tot rust komen in je lichaam en hoofd. Hierdoor kun je ervaren dat je meer open staat voor je gevoel en dat je beter contact maakt met je intuïtie, waardoor je je innerlijke wijsheid aanboort. Tijdens een cacao ceremonie drinken we  pure cacao van de biologische Theobroma cacaoboom ( Criollo boon) uit Ecuador. De cacao die ik gebruik voor deze ceremonies is biologische cacao, vrij van toegevoegde hulpstoffen en bestrijdingsmiddelen, suiker en vet en heeft een BIO keurmerk.  Deze cacao wordt bereid met havermelk, honing en kruiden.
 
Naast de emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn er ook lichamelijke voordelen. 

Deze cacao bevat veel mineralen en spoorelementen waaronder ijzer, zink, chroom en magnesium.Daarnaast heeft de cacao een hoog gehalte aan eiwitten, vezels, ijzer, calcium, B-vitamines en vitamine C en E.  Al met al een superfood. De antioxidanten die er in deze cacao zitten geven een boost voor je immuunsysteem. De pure cacao smaakt niet naar de cacao die we gewend zijn. De pure cacao smaakt bitter. Sommige mensen vinden dit lekker, anderen vinden het echt niet lekker. De microdose bevat  de spirit van Cacao, Ayahuasca en Psilocybine bevat heeft het verschillende functies. Ayahuasca is een MAO-remmer en dus een natuurlijk anti-depressiva. Het brengt je meer in het NU.  Cacao is een hart-opener en de Psilocybine werkt op je neurosysteem.

Hoe ziet de cacaoceremonie eruit? 
De ceremonie duurt ongeveer 2,5 uur.
De ceremonies vinden in de avond of ochtend plaats. De maximale groepsgrootte is 6 personen. We starten met een korte openingsceremonie. Je deelt je intentie en staat stil bij wat je los wilt laten en wat je wilt ontvangen. Doordat ik mijn intuïtie volg kan elke ceremonie er anders uitzien.
Een ceremonie kan bestaan uit trekken van een kaart, ademhalingsoefeningen, een geleide (klankschaal) meditatie of een andere aanreiking.  
Wel delen we altijd  we onze ervaringen en inzichten na de innerlijke reis en sluiten we de ceremonie. 
 
Waar moet je rekening mee houden? 
Eet 2 a 3 uur van tevoren niet en drink de hele dag geen cafeïne houdende dranken of alcohol, zodat de cacao goed kan worden opgenomen door je lichaam.
Ik adviseer je om  pen en papier  mee te nemen om  je eventuele inzichten te  noteren voor jezelf.
De cacaoceremonie wordt afgeraden bij: 

Ssri medicatie (denk aan anti-depresiva en slaapmedicatie).

Gebruik van alcohol en drugs.

De cacao heeft een hartslag verhogende werking. Als je hartklachten hebt is het belangrijk om zelf te voelen of je deel wilt nemen of een arts te raadplegen

Financiele bijdrage:
Deelname aan de groepsceremonie  € 34,50 ( voor data zie agenda)
Een individuele ceremonie duurt 2 uur kost € 150,-
Een duo ceremonie kost € 185 (€92,5 p.p)
Tijdens een individuele of duo ceremonie kan ik je eventueel begeleiden met bepaalde thema’s of vragen waar je aan zou willen werken.
 

Ervaringen:

“Cynthia begeleidde de ceremonie met heel veel zachtheid en rust. Er was veel aandacht voor mijn proces en de groep vrouwen vond ik erg fijn! Ik heb zelfliefde ervaren en ging met vele inzichten naar huis”  Linda

“ Een aanrader!! De avond voelde heel veilig en aangenaam. Cynthia kan van een groep onbekende vrouwen heel snel een veilige plek creëren. Ik voelde heel veel rust in mijn hoofd en een week later is er een gevoel van vertrouwen in mezelf enorme gegroeid. Dank je wel Cynthia!”  Saskia

Ademcirkel: 

Naast de individuele ademhalings- en ontspanningstherapie, waarin er volledige aandacht is voor jouw unieke proces en vragen bied ik regelmatig ademcirkels. Tijdens de ademcirkels oefenen we met verschillende ademtechnieken, waaronder de verbonden  ademhaling of  ‘consciousness breath’. Hierdoor kom je meer in verbinding met jezelf en voel je wat er diep van binnen in je leeft. Door aandacht te hebben voor je ademhaling, creër je meer rust in je hoofd en voel je wat je lichaam en je innerlijke wijsheid je te vertellen hebben.  Het voordeel van ademen in de groep is dat we samen een energetisch veld opbouwen. Hierdoor versterk je elkaar, voel je meer verbondenheid en leer je ook van elkaar. 
Je bent van harte welkom! Ook of juist als je geen tot weinig ervaring hebt met ademwerk. 
De cirkel duurt 1,5 uur en kost 25 euro. 
In de agenda vind je  wanneer de eerstvolgende ademcirkel plaats vindt. De minimale deelname is 5 personen. 
 

Microdose natuurwandeling 

Durf jij te luisteren naar de stilte en je ware natuur? Tijdens een Microdose Natuurwandeling ga je alleen met mij of in een kleine groep de natuur in voor een innerlijke reis. Deze reis start met een korte ceremonie waarbij je stilstaat bij wat je wilt loslaten en wat je wilt ontvangen, vervolgens trek je een kaart en zet je de intentie voor de wandeling. Met een microdose chocobliss,wandelen we door het prachtige Drentse AA gebied.Tijdens deze (innerlijke) reis maken we gebruik van de natuur en stilte om aandacht te geven aan je intentie. Ik begeleid de wandeling en zorg ervoor dat je in een veilige setting ruimte kan geven aan jouw proces. Deze innerlijke reis duurt 3,5 uur.
 
Hoe ziet het programma eruit?
9.50u  Ontvangst
10.00u Korte openingsceremonie 
10.30u Start natuurwandeling in het Drentse Aa natuurgebied incl theepauze 
13.00 Terugkomst 
13.05 Korte afsluitceremonie 
13.20 Sluiting 
 
Wat doet het met je? 
De natuur heeft een helend effect.  De natuur helpt je om tot rust te komen, je hoofd leeg te maken en je op te laden met energie. We zetten de telefoon uit. dit helpt je ontstressen en kun je je focussen op je innerlijke Ik.  Dan ontstaat er ruimte voor werkelijke verbinding met jezelf en in de groep.  De microdosing  brengt je meer in contact met je gevoel. De microdose bevat  de spirit van Cacao, Ayahuasca en Psilocybine bevat heeft het verschillende functies. Ayahuasca is een MAO-remmer en dus een natuurlijk anti-depressiva. Het brengt je meer in het NU.  Cacao is een hart-opener en de Psilocybine werkt op je neurosysteem. De natuur en de microdose zorgen ervoor dat je contact maakt met je innerlijke Ik en dat je de inzichten ontvangt die je op dat moment nodig hebt.  
Maak een afspraak voor een individuele wandeling of met vrienden of 
Kijk in de agenda wanneer de volgende microdose natuurwandeling is. 
Aanmelden kan ook. 
 
Financiële bijdrage:
Groep;  45 euro ( gaat door bij minimaal 4 deelnemers.)
Als je deze wandeling alleen wilt volgen is de bijdrage  €250,- euro. Voor een tweetal is de bijdrage €150,- p.p

Doe je mee? Meld je aan!