Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel

vrijdag 17 november 2023 @ 20:00 - 22:00

🌙 Welkom bij de betoverende Nieuwe Maan Cirkel voor vrouwen! 🌙

Voel de magie van de nieuwe maan en ontdek de kracht om jouw wensen en verlangens voor de komende maan(d) te manifesteren. Droom je van meer kostbare tijd voor jezelf? Een leven in rust en harmonie? Of bruis je van energie en vitaliteit? Alles is haalbaar, en we gaan samen op ontdekkingsreis.

Sluit je aan bij onze veilige en heilige cirkel, waar we samen met andere vrouwen delen, helen en verbinden. De avond is gevuld met betekenisvolle elementen die we flexibel inrichten, afhankelijk van de wensen en inbreng van onze unieke groep.

🌟 Tijdens de cirkel kun je genieten van:

🌸 Landen in je lijf tijdens een begeleide meditatie
🌸 Een intieme sharing circle om jouw gevoelens te uiten
🌸 Versterkende visualisatieoefeningen
🌸 Diepgaand journalen voor persoonlijke inzichten
🌸 Vreugdevol dansen om je ziel te bevrijden
🌸 Kaarten trekken voor inspiratie en begeleiding

Samen creëren we een krachtige energie die ons ondersteunt bij onze reis naar persoonlijke groei en vervulling. Sluit je aan bij onze bijzondere cirkel en maak verbinding met jezelf en andere geweldige vrouwen.

🌺 Reserveer nu jouw plek voor dit betekenisvolle evenement en ontdek de magie van de Nieuwe Maan Cirkel. Vergeet niet om je intenties en dromen mee te nemen – we kunnen niet wachten om samen met jou te manifesteren wat het leven voor ons in petto heeft! 🌺

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 17 november 2023
Tijd:
20:00 - 22:00