Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaartraining “Tijd voor jezelf” 2/3- 23

maandag 6 november 2023 @ 19:30 - 22:00

Lieve powervrouw,

Ben jij die sterke, onafhankelijke, energieke vrouw die veel in haar hoofd zit en dat je niet meer écht kunt ontspannen? Iemand die overal grip op wilt hebben, terwijl je eigenlijk meer wilt genieten?

En misschien ben jij ook opgevoed met de slogan: “Een gezonde meid is op haar toekomst voorbereid?” Niks mis mee. Want we willen onze eigen boontjes kunnen doppen, autonoom en vrij zijn en onze eigen keuzes maken… Maar we zijn ook opgevoed met prestatiegericht leren en resultaten halen. We hebben geleerd keuzes te maken vanuit ons hoofd.
Helaas zijn we daardoor verleerd om te luisteren naar ons hart en ons lichaam. We weten vaak niet meer hoe het is om onvoorwaardelijk te ontvangen, te creëren en om te genieten van het proces in plaats van te focussen op het resultaat.
En dan komt er zo’n moment dat je denkt. Ik heb alles, mijn leven is redelijk op orde maar, “Wie ben ik eigenlijk nog zonder werk, familie en vrienden?”

Herken je jezelf hierin en sta je op een punt dat je bewuster in het leven wilt staan? Dat je weer wilt weten wie je bent en waar je blij van wordt? Wil je meer jezelf worden? Meer verbinding met jezelf?

Het voordeel van jezelf kennen:

  1. Je eigen specifieke identiteit gaat ontplooien.
  2. Je zelfvertrouwen ontwikkelt en je innerlijke stevigheid vergroot.
  3. Je kent je grenzen en daarmee neem je het heft in eigen handen.
  4. Je hebt minder angst en tegelijkertijd een grotere vrijheid.
  5. Je ervaart meer harmonie in je eigen leven en binnen relaties en je weet beter hoe je een waardevolle bijdrage kunt leveren.

Gegevens

Datum:
maandag 6 november 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Site:
https://www.cynthiaschenk.nl/jaartraining-tijd-voor-jezelf/

Locatie

Tynaarlo