ademcirkel “VIVATION” : de ‘skill to happiness’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ademcirkel “VIVATION” : de ‘skill to happiness’

zaterdag 14 oktober @ 10:00 - 12:30

Een diepgaande Ademcirkel voor meer vreugde en vrijheid!

 

Verlang je naar meer verbinding met Jezelf? Heb je behoefte aan meer rust, ruimte en ontspanning?  En wil je meer vreugde ervaren? Dan is onze Vivation Ademcirkel precies wat je zoekt!

Vivation is een krachtige ademhalings- en zelfhelingstechniek die je helpt om op een moeiteloze manier door onderdrukte emoties te bewegen en een staat van innerlijke bevrijding te ervaren. Ik nodig je van harte uit om de transformerende en helende  kracht van Vivation te ontdekken.

Vivation is een vorm van verbonden ademhaling en rebirthing.

Wat kun je verwachten tijdens onze Vivation Ademcirkel?

1. Een veilige ruimte: We creëren een vertrouwde omgeving waarin je jezelf kunt openstellen en je emoties kunt omarmen zonder oordeel. Er is veilige sfeer waarin je je volledig kunt ontspannen.

2.  Je ontvangt uitleg over Vivation en we  delen onze intenties.

3. Begeleide Vivation-ademsessies: Cynthia leidt je door de Vivation-sessie. Vivation maakt gebruik van ademhaling en evt. beweging en geluid om een staat van innerlijke vreugde, vrede en helderheid te bereiken.

3. Zelfontdekking en groei: Samen met gelijkgestemde individuen delen, leren en groeien we.

Investering: 39,50

Geen ervaring met Vivation of ademwerk nodig – deze cirkel is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar zelfontwikkeling en emotioneel welzijn.

Om de intimiteit van de groep te behouden, hebben we slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang.

Kom en ontdek de helende kracht van Vivation in deze Ademcirkel en geef jezelf de kans om op een diepgaand niveau te bloeien en te groeien.

Lieve groet,

Cynthia

Gegevens

Datum:
zaterdag 14 oktober
Tijd:
10:00 - 12:30

Locatie

Zuidlaren