Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ademcirkel met cacaoceremonie (&microdose caapi-mushroom)

zaterdag 27 mei 2023 @ 10:00 - 12:30

€39,50

Welkom bij de transformerende reis van de cacaoceremonie!

Stel je voor dat je wordt vervoerd naar een heilige ruimte, omringd door het bedwelmende aroma van pure cacao, het flikkeren van kaarslicht en de betoverende klanken van muziek. Terwijl je geniet van de tijd met jezelf stroomt de liefdevolle energie door je lichaam, opent je hart en verlicht je ziel.

Dit eeuwenoude ritueel nodigt je uit om diep in contact te komen met jezelf, de natuur en het universum. Het is een krachtige manier om beperkende overtuigingen los te laten, duidelijkheid te vinden en inzicht te krijgen in het doel van je leven.

Onze cacao is gemaakt met intentie en wordt gefaciliteerd door Cynthia die je door een meditatieve reis begeleidt, gebruikmakend van ademwerk en andere technieken om je ervaring te verdiepen. De cacao zelf is afkomstig van  fairtrade bronnen en wordt met de grootste zorg en eerbied bereid.

Terwijl je je overgeeft aan de magische effecten van de cacao, merk je misschien een gevoel van vrede, vreugde en euforie over je heen. Je kunt ook emotionele ontladingen, diepe inzichten en een verhoogde intuïtie ervaren. De cacao versterkt je verbinding met je hartcentrum, waardoor je je aangeboren wijsheid kunt aanboren en contact kunt maken met je ware zelf

Na de ceremonie voel je misschien een gevoel van geaardheid, helderheid en inspiratie die je kunnen blijven ondersteunen in je dagelijkse leven. Veel mensen melden dat ze een dieper gevoel van eigenliefde, dankbaarheid en mededogen voelen… of zichzelf en anderen na het ervaren van een cacaoceremonie.

Het is belangrijk op te merken dat cacaoceremonies geen vervanging zijn voor medische of therapeutische behandelingen. Ze zijn bedoeld als aanvullende oefening om je persoonlijke groei en genezingsreis te ondersteunen.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 27 mei 2023
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€39,50

Locatie

Zuidlaren