1-op-1

Heb jij het pad van bewustzijn ontdekt? En wil je je ervaringen delen, vragen stellen of meer leren voelen? Ik spiegel je en loop tijdelijk mee op je pad.
 
1-op-1​

Zelfontwikkeling is een cadeau aan jezelf. Door jezelf te ontwikkelen, herinner je wie je werkelijk bent. Je verruimt je bewustzijn en je groeit in liefde. Je gaat de wereld anders zien en dat verandert de wereld. ​

"Jezelf toestaan om te mogen zijn wie je bent"

Heling

Voor mij is de mens een Wezen met een energetisch, fysieke, mentale en emotioneel niveau, die in verbinding staat met de Bron. Alle niveaus beïnvloeden elkaar. Om jezelf goed te leren kennen is het van belang om alle niveaus te helen en in balans te brengen. Tijdens de consulten komen we snel tot de kern en geven we aandacht aan dat niveau wat nu het meeste aandacht verdient.

Coaching

Wordt je geblokkeerd door iets, maar weet je niet precies wat? Je kunt dan aan de slag met je belemmerende overtuigingen of andere blokkades waar je zelf niet bij komt. Samen kijken we naar wat je belemmert en kom je weer bij jouw innerlijke kracht. Ik help je graag met een (wandel) coach traject, waardenssessie of drijfverensessie.

Online sessie

Soms is het heerlijk om begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving te ontvangen. Dit kan zijn omdat je te ver weg woont, fysiek niet in staat bent om te komen f omdat je gewoon lekker in jouw omgeving wilt blijven tijdens een consult. De online begeleiding is dan een uitkomst! Ik bied telefonische consulten of consulten via zoom aan. En schrijftherapie per mail.

Inspiratie en Verbinding

Soms hebben mensen behoefte aan een persoonlijk gesprek met mij. Dat kan!
  • Je hebt inspiratie of aanmoediging nodig
  • Je hebt een idee, maar weet niet hoe je verder moet.
  • Je bent projectleider en je wilt eens brainstormen.
  • Je weet dat je een vraag of behoefte hebt, maar je kunt hem nog niet helder formuleren.
  • Je wilt je verhaal kwijt en bent op zoek naar een luisterend oor.
Het gesprek zal inspirerend zijn en geeft je gegarandeerd energie.Meestal spreken we wandelend af of we drinken ergens een kop koffie of thee.
De kosten zijn 50,- per uur.